Jett Plasma Lift Medical on lääketieteellinen laite non-invasiivisen kirurgian käyttöön. Ensimmäinen patentoitu plasmamenetelmä maailmassa, joka hoitaa tehokkaasti monenlaisia iho-ongelmia. Jett Plasma Lift Medical on valmistettu Tsekissä ja sertifioitu EU:ssa. CE 150547.

Miten plasma toimii? Jokaisella solulla on membraanipotentiaali kalvossaan. Kun iho ikääntyy, sähkövaraus jakautuu epätasaisesti membraani suuntaan ja kalvon sähköjännite muuttuu. Solukalvon kimmoisuus heikkenee. Solukalvo muuttuu koveraksi. Aineenvaihdunta häiriintyy. Solujen ”hengitys” huononee. Ihon velttous vaikuttaa kasvojen piirteisiin, rypyt ja juonteet ovat lisääntyneet.

Hoidon aikana ihon hengitys normalisoituu ja aineenvaihdunta paranee. Jett Plasma vain lämmittää ihoa eikä irrota vanhaa ihon pintaa. Tämä vaikutus kehittää kollageenin tuotantoa, ja iho uusiutuu ilman epidermiksen vaurioittamista. Plasman vaikutus elimistöön on täysin vaaraton. Toimenpiteet Jett Plasma Lift Medical- laitteella saa tehdä +18 vuoden ikäisille, sekä naisille että miehille.

Bipolaarinen RF-hoito parantaa ihon kimmoisuutta, muotoilee leukalinjaa ja parantaa silmien ympärysaluetta, hävittää ryppyjä. Hoidon jälkeen iho näyttää nuoremmalta ja sileämmältä. RF hoidolla on kaksi vaikutusta: ensimmäisen hoidon jälkeen kollageenisäikeet tiivistyvät ja myöhemmin fibroblastien tuotanto stimuloituu. Hoitojen määrä on yleensä 3- 6 kertaa. Käyttöalueet: ihon velttous, silmäpussit, tummat silmänaluset, roikkuva alakasvojen alue. Hoidon kesto noin tunti.

Ultrasound on hoitomenetelmä ultraäänellä. Hoitavat aineet ulottuvat syvälle ihoon, vahvistavat solujen seinämiä, parantavat aineenvaihduntaa, normalisoivat veren- ja lymfakiertoa sekä poistavat liikanestekertymiä ihon kudoksista. UÄ-värähtely vaikuttaa ihoon hieronnan tavoin. Hoidon aikana käytetään erilaisia hoitavia aineita, joiden valinta riippuu ihon tilanteesta ja sen ongelmista, asiakkaan toiveesta. Sopii kaikille. Hoitojen määrä riippuu ihon tilanteesta, yleensä 1-3 kertaa. hoidon kesto noin tunti.

Cold Hammer on ihon hoito kylmävaikutuksella. Poistaa ihon ärsytystä ja punoitusta, hävittää kasvojen turvotusta sekä pintaryppyjä, parantaa lymfakiertoa, detox-vaikutus ihoon, pienentää huokosia. Mm. Cold Hammer käytetään silmänympärysalueella silmäpussien ja tummien silmänalusten hoitoon ja ”anti-age”- ohjelmassa. Hoidon kesto noin 40 min.

Hydrogen Oxygen Spray hoidon aikana käytetään erilaisia hoitavia aineita, jotka oxy-hydrogenin avulla imeytyvät syvälle ihoon. Toimenpiteen aikana talirauhasen tiet puhdistuvat, akne- ja rasvaisen ihon kunto normalisoituu. Toimenpide on täysin kivuton, ja se voidaan suorittaa milloin tahansa vuoden aikana. Vaikutustavat: kevytkuorinta, lymfahieronta, neulaton mesoterapia, päänahan hoito. Hoidon kesto noin tunti, ja se koostuu ihonpuhdistuksesta, kevyestä kaasu-kuorinnasta, lymfahieronnasta, seerumihoidosta sekä kasvovoiteesta.

HIFI (HF, Darsonval) altistaa ihon korkeataajuiselle sähkövirralle kaasutäytetyn elektrodin läpi. Sillä on myönteinen vaikutus ihon tilaan, sillä se stimuloi orvaskeden aineen-vaihduntaprosesseja, parantaa hiussuonten verenkiertoa kyllästäen kudoksia hapella. Poistaa liikanestekertymiä, hoitoa tulehduksia, vahvistaa ihon kimmoisuutta. Darsonvalin käyttö normalisoi tali- ja hikirauhasten toimintaa, auttaa poistamaan aknea, mustapäitä ja erilaisia näppyjä. Vaikutus päänahkaan: parantaa päänahan verenkiertoa, parantaa hiusten kuntoa ja rakennetta, vähentää hiustenlähtöä, normalisoi talirauhasten toimintaa. Hoidon kesto noin 40 min.

PDT /LED on hoito biologisesti aktiivisella kylmällä valolla. Tämä on ainutlaatuinen menetelmä, joka kuluttaa hyvin vähän energiaa eikä säteile voimakasta lämpöä. LED: n hoidossa käytetään 7 väriä. Jokaisella värillä on erilainen aallonpituus ja se vaikuttaa ihoon eri tavalla. LED-terapia parantaa verenkiertoa, stimuloi kollageenin tuotantoa, parantaa ihon kimmoisuutta ja hidastaa ihon ikääntymistä .Käyttöalueet: akne, pigmenttiläiskät ja muut ihonvärin ongelmat, arvet, aknearvet, ärtyvä, hilseilevä tai punoittava iho, ruusufinni ja couperosa, suurentuneet huokoset, ihon velttous, auringon palovammat, kemiallisen kuorinnan ja laserhoidon jälkeen. Hoidon kesto noin 40 min.