VandaEstet Clinic of aesthetic and natural medicine

 

Neulaniementie 2, 70210, Kuopio

+358 40 195 8995

irina.lehtinen@vandaestet.fi

 

 

Tarjoamme teille erilaisia esteettisia luontaishoitoja, joiden avulla voidaan ratkaista monenlaisia iho-ongelmia:

•         Esteettiset kasvohoidot: mesoterapia, biorevitalisaatio, mesolangat, APTOS, täyteainehoito, mesomikroneulaus.

•         Kasvojen ihonpuhdistus: kemiallinen- eli happokuorinta, ultraäänipuhdistus, Hydro Water Facial Cleaner Peel

•         Erilaiset kosmeettisen ongelmat hoidot: akne, aknearvet, muut arvet, papilooma, pigmenttiläiskät, couperoosa, silmäpussit, ihon velttous, rypyt, selluliitti, vartalolifting, lypolyysihoito.

•         Vartalohoito: hauteet ja kääreet, kuumakivihieronta, kuppaushieronta, bambukeppihieronta, hunajahieronta, vartalomesoterapia, mesolangat, APTOS

•         Hiusten ja hiuspohjan hoito: hiusten lähtö, hiuspohjan seborrhea, himmeät ja hauraat hiukset, hiusten yleistilan paraneminen, hiuspohjan aineenvaihdunnan yleishoito

•         Erilaiset laitehoidot: Jett Plasma Lift Medical, bipolaarinen RF, Ultrasound, Cold Hammer, Hydrogen Oxygen Spray.

•         Intiimiesteettiset hoidot naisille.

•         Saunaterapia: verikuppaushoito, turvehaude, turvesauna, emässuolahaude, suolasauna, hemmottelusauna. Tämä hoito saadaan tehdä asiakkaan luona sekä yksilöllisesti että ryhmässä

• Morsiussauna: erilaiset vaihtoehdot, jotka järjestetään asiakkaan toiveen perusteella

 

 

Meillä on mahdollisuus suositella asiakkaalle hoitoaineet jatkaakseen hoitoa kotona. Tämän yhteishoidon avulla säilyy hoitotulos pidempää. Kaikilla käytettävillä hoitoaineilla on CE-sertifikaatti. Valitsemme vain erittäin laadukkaat aineet ja niiden yhdistelmät. Järjestämme säännöllisesti asiakasiltoja, joissa kerromme hoidoista, käytettävistä aineista ja uusista hoidon menetelmistä.

 

Muistakaa! Ei voi koskaan tehdä hoitosuunnitelmaa valokuvan perusteella tai sähköpostin kuvauksen mukaan. Kaikista asioista keskustelemme yhdessä ilmaisessa konsultaatiossa.

 

Ilmainen konsultaatio

Lyhyt anamneesi, kosmetologinen anamneesi ja ihon tutkiminen. Tutkimuksen aikana saamiemme tietojen avulla suosittelemme asiakkaalle sopivat toimenpiteet. Asiakkaalle annetaan kaikki tiedot, jotka koskevat hoitoa (toimenpiteen suorittaminen, hoidon kesto, hinta, lisämateriaalit). Mikäli toimenpiteet hyväksytään sekä asiantuntija että asiakas harkitsevat yhdessä kurssit ja toteutus aikataulu. Konsultaation kesto on noin 20 min.

Asiakkaalle tehdään valokuva hoitavasta alueesta ennen hoidon aloittamista pystyäksemme arvioimaan hoidon tulosta.

Konsultaatiossa suositeltavat toimenpiteet ovat tehty VandaEstet klinikalla. Toimenpiteet jotka suositeltu VandaEstet klinikalla, mutta tehty muissa paikoissa, VandaEstet ei ota niistä vastuuta.

 

Konsultaation ja jatkohoidon yhteydessä saadut tiedot VandaEstet säilyttää luottamuksena.

 

Alennus VandaEstet Oy: Opiskelija -15%, Kanta-asiakkaille alennus kaikkien toimenpiteiden normaalihinnoista.

Asiakas tulee kanta- asiakkaaksi, kun palveluiden kokonaismaksu on yli 400 € (-10 %) ja 800 € (-20 %).  Alennus voimassa alk. 1.8.2019

 

 

 

VandaEstet, Neulaniementie 2, Kuopio